T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Burdur İl Sağlık Müdürlüğü Bucak Devlet Hastanesi

KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM UZMANI GÖREVE BAŞLADI.

Güncelleme Tarihi: 01/04/2021

Hastanemizde ikinci Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanımız Dr. Yasemin AYVACI BİLGİN hasta kabulüne başladı.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Tıp eğitimini 2014 yılında tamamlayan Yasemin Ayvacı Bilgin uzmanlık eğitimini ise Ankara Şehir Hastanesi’nde 2021 yılında tamamladı.

Hastanemiz Başhekimi Uzm. Dr. Bilal TANRITANIR hastanemizin giderek güçlenen hekim kadrosuna dikkat çekerek yeni başlayan Uzman Doktorumuz ile Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniğimiz’ de iki Uzman hekimle hizmet verileceğinin altını çizerek, “Bucak Devlet Hastanesi olarak vatandaşlarımıza en iyi şekilde sağlık hizmetini vermeye devam edeceğiz. Hasta kabulüne başlayan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanımız Dr. Yasemin AYVACI BİLGİN’ e görevinde başarılar diliyorum. İlçemize ve bölgemize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Yasemin AYVACI BİLGİN.JPG